Producten

B-Lab ontwikkelde voor u praktische tools en software om het u makkelijker te maken.

Homolo gatieHomologatie

AMCOP

AMCOP is een webplatform waarin wetgeving met betrekking tot homologatie van voertuigen wordt bijgehouden. Het platform biedt niet alleen de mogelijkheid om heel gestructureerd op zoek te gaan naar de meest recente wetgeving maar toont ook omzendbrieven, nuttige nota ‘s, interpretaties en checklisten die dan weer kunnen gebruikt worden bij het opmaken van IGK aanvragen in Belgie. Het platform helpt COP bedrijven om te voldoen aan de COP eisen inzake opvolging van wetgeving en update van checklisten.

Vraag info aan
AMFAST

AMFAST is een gespecialiseerd platform dat toelaat om een homologatiedossier voor een IGK aanvraag in Belgie op te maken. Het platform is geschikt voor voertuigen van categorie N en O. Naast het logisch samenstellen van het dossier volgens de voorgeschreven administratieve eisen voert het platform ook een aantal essentiële controles door op de ingevoerde gegevens zoals bvb een massaberekening.

Vraag info aan
Hoekmeetset verlichting

Dit set bevat een aantal handige instrumenten die toelaten om de zichtbaarheidshoeken van verlichting van voertuigen te toetsen aan de wettelijke eisen die bij homologatie van voertuigen moeten voldaan worden. Het is een handig meetset om de conformiteit van verlichting aan te tonen en is bestemd voor voertuigconstructeurs die IGK aanvragen willen indienen en daarbij geconfronteerd worden met de technische reglementen inzake verlichting.

Bestel item

Bestel / Meer info formulier

 
Productnaam

 
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
 
Productnaam

 
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
de algemene voorwaarden
T240525-80755-7
Vraag info aan: AMCOP
Vraag info aan: AMFAST
Bestel item: Hoekmeetset verlichting (€ 165,00 excl. BTW)